Home :: Daftar Sekarang :: Akaun Saya :: Hubungi Pengurus Affiliates Selamat Datang, Affiliate

Selamat datang ke Belajar Bahasa Arab Affiliate Program!
Program kami adalah percuma untuk disertai, ia sungguh mudah untuk mendaftar dan ia tidak memerlukan pengetahuan teknikal.  Program Affiliate adalah merupakan sebuah program perkongsian keuntungan yang ditawarkan oleh kami kepada anda.  Di sini, kami mengamalkan konsep komisyen 1-tier. Iaitu, anda akan dibayar bagi setiap jualan yang dilakukan oleh anda sahaja. Di belajarbahasaarab.com , kami membayar anda RM20 bagi setiap jualan yang di hasilkan. Oleh itu, potensi anda menjana pendapatan bersama kami adalah sangat besar!!. Jangan lepaskan peluang ini! 

 Affiliate Login
 Username:
 Password:
 

Klik Disini Untuk Mendaftar
  Bagaimana Program Ini Berjalan?
Apabila anda menyertai Belajar Bahasa Arab affiliate program, anda akan dibekalkan dengan berbagai banner serta text link yang boleh anda letakkan di website anda.  Apabila ada seseorang mengklik pada pautan Belajar Bahasa Arab, aktiviti mereka akan direkodkan oleh sistem affiliate kami.  Anda akan mendapat komisyen jika pelawat tersebut membeli produk kami dan menjdi pelanggan kami.
  Statistik Real-Time Dan Reporting!
Anda boleh Login 24 jam sehari ke dalam sistem untuk melihat jualan, jumlah traffik, jumlah pendapatan serta prestasi banner anda.  Anda juga boleh menguji prestasi jualan anda dengan membuat link anda sendiri!
 Maklumat Lanjut Affiliate Program
 Jenis Komisyen  Pay-Per-Sale: RM20.00 MYR untuk semua jualan yang dihasilkan.
 Syarat Pembayaran  RM40.00 MYR - Jumlah minimum yang diperlukan untuk menerima bayaran.
 Jangkamasa Pembayaran Bayaran akan dibuat pada 1st setiap hari. Oleh itu, jika anda berjaya membuat jualan pada hari ini, maka anda akan mendapat komisyen anda pada hari ini juga.Copyrightę 2009 Belajar Bahasa Arab - All Rights Reserved.