PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN

 

#1

AHLI PANEL

Ustaz sedia dipanggil untuk menjadi ahli panel samada berbentuk forum ilmiah, diskusi, panel juri dan sebagainya bagi menjayakan apa juga program yang dijalankan samada berbentuk perbincangan, bengkel, kursus, workshop, seminar, konfren dan sebagainya.

#2

CERAMAH / MOTIVASI

Ustaz menawarkan perkhidmatan untuk mengadakan ceramah-ceramah ilmiah samada di universiti, institusi, kolej, sekolah, organisasi, office, surau, masjid, di tempat kediaman, atau di mana sahaja di seluruh negara. Ceramah yang boleh disampaikan adalah yang berbentuk ilmiah atau motivasi. Ustaz juga menawarkan seminar khas kecermelangan pelajar dalam subjek Bahasa Arab di sekolah-sekolah seluruh negara.

#3

HOST / TETAMU

Ustaz juga sedia dipanggil sebagai host untuk menjayakan program anda atau dijemput sebagai tetamu untuk ditemubual di dalam apa jua program untuk kebaikan masyarakat, agama dan bangsa.

#4

KURSUS BAHASA ARAB ORGANISASI

Untuk organisasi yang ingin mengadakan Kursus Bahasa Arab di hotel-hotel, pejabat-pejabat, jabatan-jabatan kerajaan atau swasta, agensi-agensi, syarikat-syarikat, konsultansi-konsultansi, sekolah-sekolah, akademi, pusat-pusat pembelajaran, surau-surau atau masjid-masjid, ustaz sedia menawarkan perkhidmatan ini kepada anda.

#5

TERJEMAHAN

Untuk syarikat-syarikat dan individu yang inginkan perkhidmatan penterjemahan untuk produk-produk, buku-buku, bahan-bahan ilmiah, pengalih bahasa, skrip rancangan televisyen, berita, dan sebagainya bolehlah menghubungi ustaz. Terjemahan yang ditawarkan ialah dari Bahasa Melayu ke Bahasa Arab atau Bahasa Inggeris ke Bahasa Arab.

#6

LAIN-LAIN PERKHIDMATAN

Ustaz juga menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk menjayakan apa sahaja program dan keperluan anda seperti mengajar subjek agama islam, mengajar tajwid, kursus haji, upah haji, wakil travel agensi, penulis artikel, ruangan pembelajaran di majalah, suratkhabar, jemputan radio dan televisyen, duta produk, penasihat kewangan islam, rancangan-rancangan berbentuk motivasi dan keagamaan, penerbitan program Belajar Bahasa Arab di radio atau televisyen dan sebagainya.

 

HUBUNGI :

USTAZ HJ. ABD RAHMAN BIN JAMAAN
011-38268699
ustaz[@]belajarbahasaarab.com

Home | Blog | Kursus